Nyhedsbrev Marts 2022 (2)

Kære Medlem af Stenoselskabet

Et gratis tilbud
2022-udgaven af Århundredets Festival fra Folkeuniversitetet i Aarhus handler om revolutioner, https://aarhundredetsfestival.fuau.dk/.

Deltag gratis i naturvidenskabelige arrangementer under Århundredets Festival 2022

Du har mulighed for at tilmelde dig gratis til et udvalg af Århundredets Festivals arrangementer med et naturvidenskabeligt tema. Festivalen har i år fokus på revolutioner.

Du tilmelder dig ved at indtaste koden naturvidenskab22 i det grå felt ved tilmelding - tryk her

Du har mulighed for at opleve: -
  • Da dampen forandrede verden, onsdag d. 9/3 kl. 19.00-21.00 i Cafeen ved Studenterhus Aarhus  OBS! ARRANGEMENTET ER AFLYST
    • Den Industrielle Revolution forandrede verden på mange måder. Bliv klogere på historien og prøv selv at kaste dig ud i brætspillet Ticket to ride og se hvor damplokomotivet fører dig hen. Med lektor i videnskabshistorie Kristian Hvidtfelt.

  • Solsystemet, den døde krop og transistoren, søndag d. 13/3 kl. 15.00-17.30 på Steno Museet
    • Om dengang Jordens plads i universet, den døde krop og transistoren forandrede menneskelivet for altid. Museumsinspektørerne Hans Buhl og Morten Arnika Skydsgaard fra Steno Museet fortæller om de store omvæltninger. Efter foredragene er der rundvisning i Steno Museets udstillinger, hvor du kan se eksempler fra de forskellige revolutioner. 


Dampmaskiner er spændende, men de konkurrerer desværre med Bernard Jeunes foredrag om de langtlevende. Trods den hårde konkurrence håber jeg at se dig i Stenomuseets planetarie i morgen. Men så er der jo et spændende foredrag på søndag.

icons-of-longevity-luxdorphs-eighteenth-century-gallery-of-long-liversjpg

De venligste hilsner
Ole Sonne
Formand for Stenoselskabet
Medicinhistorisk Selskab for Fyn og Jylland